CalfCloud Ondersteunging

Beste Calf-Cloud gebruiker,

Förster-Technik wil de algoritmen en programma’s in de Calf-Cloud continu verbeteren. Een doelstelling is een gezondheidsindex met mogelijke voorspellingen van ziektes. Dit kan het beheer van de kalveren aanzienlijk verbeteren, kosten besparen en het dierenwelzijn verbeteren. Om dit doel te bereiken zijn wij echter afhankelijk van gezondheidsgegevens van u als kalverdeskundige.

Als u ziektes documenteert (op papier, in Excel, in het veestapelbeheer programma, of met onze CalfAppVITAL, dan stellen wij uw ondersteuning met gezondheidsgegevens van uw kalveren zeer op prijs. De gegevens moeten betrekking hebben op een periode van ten minste 3 maanden (in het beste geval 1 jaar).

Als dank voor uw inzet sturen wij u de Bluetooth-thermometer met koppelingsmogelijkheid naar uw smartphone en onze CalfApp VITAL.

Wij danken u voor uw hulp.

Voer hier uw e-mailadres en telefoonnummer in, zodat we contact met u kunnen opnemen voor de volgende stappen. Mocht u vooraf vragen hebben, kunt u deze hier ook invullen. We kijken uit naar uw samenwerking!

 

Hartelijke groet,

Förster-Technik GmbH